Nezařazené

LED svetlá pre dizajnový interiér

Dizajnový interiér si mnohokrát žiada aj špeciálne dizajnové osvetlenie. LED osvetlenie je v tomto jednou zo skvelých možností. Na výber sú v zásade dva spôsoby ako LED osvetlenie použiť alebo zakomponovať do interiéru. Jednou sú LED žiarovky. Tie sa dajú použiť v niektorých svietidlách podľa výberu a charakteru priestoru a dizajnu.

led osvetlenie

Sú veľmi úsporné a majú dlhú životnosť. Navyše sú ekologické a určite sa vám investícia mnohonásobne vráti. Druhou možnosťou sú LED pásy. Osvetlenie v LED pásoch je veľmi efektné, moderné a zaujímavé. Pásy sa pritom dajú nalepiť priamo na povrchy, či stenu, ale dajú sa inštalovať aj v hliníkových lištách a profiloch. Skvelé sú aj podsvietenia v podhľadoch na poličkách, predmetoch a podobne. LED svetlo v páse totiž vie fungovať aj na diaľkové ovládanie, byť farebné a mať rôzne dynamické efekty. Nielen, že spĺňa funkciu osvetlenia priestoru, ešte môže mať iné dizajnové riešenia a efekty.

osvetlenie

LED napájacie zdroje Ledprodukt

Zapojenie LED pásov nie je až také náročné i keď lepšie je sa obrátiť na profesionálov. LED pásy potrebujú LED napájací zdroj. Na webovej stránke a e-shope Ledprodukt.sk si pohodlne vypočítate koľko metrov pásu môžete zapojiť na ktorý napájací zdroj. Potrebujete k tomu vedieť iba príkon LED pásu. Napájací zdroj nezaťažujte však úplne na 100%, aby sa trochu šetril a predĺžila sa tak jeho životnosť a doba po akú vám bude slúžiť a bezchybne fungovať. Rezerva 15% by mala byť tak akurát!

LED napájacie zdroje Ledprodukt sú kvalitné a záručná doba sa na nich viaže až po 3 roky. Tieto napájacie zdroje sú určené na napojenie do elektriny v podstate kdekoľvek v našich podmienkach. Keď si LED pásy alebo osvetlenie napojíte a sprevádzkujete, alebo vám to urobí profesionálny technik, môžete si užívať príjemnú atmosféru svetla a efektov, ktoré vám LED iste prinesie. Dizajnové riešenia vytvárajú detaily v moderných priestoroch a sú príspevkom do pohodlia a skvelej atmosféry.